En bra leverantör av bildelar

Jag mekar både med min egen och andras bilar på fritiden. Mina kompisar och även jag har begagnade bilar med ganska många år på nacken. Inte för att nyare bilar är för dyra utan för att det är roligare med en äldre bil som man kan styla och greja med.

Men för att det inte ska kosta allt för mycket gäller det att kunna få tag på bra reservdelar och tillbehör till bilarna. Allra billigast är att kontakta någon skrot och få tag på delar den vägen, men det tar så himla mycket tid och kraft eftersom man själv måste ringa runt.

Istället har jag bestämt mig för att i huvudsak använda en enda leverantör som har det mesta jag behöver. I mitt fall blev det https://houseofmotorsport.com/sv/som får den stora äran.

Varför HoM?

Jag har valt HoM för att de har tillbehör och reservdelar till så många av de bilmärken jag brukar jobba med. De har också riktigt bra priser och mestadels levererar de allt jag behöver inom ett par dagar. Eftersom jag kan deras webshop innan och utan går det också väldigt snabbt att hitta det jag söker. Det är ju inte framför datorn jag vill tillbringa min tid, utan under en bil.

Nu har jag gjort så många beställningar att jag kan räknas som stamkund. Om jag kontaktar deras kundtjänst känner de till mig och vad jag brukar fråga om och vilja ha. Det gör att jag känner mig som en i gänget och vi har en hjärtlig ton emellan oss. Jag har till och med besökt deras lager när jag var i närheten, så nu har vi ansikten på varandra.

Jag vet att det finns massor av leverantörer därute, men för mig har det varit viktigt att hålla fast vid en leverantör. Och när jag nu är så himla nöjd finns det ingen anledning för mig att byta.