Ta hopfällbar elcykel istället för bil

Att ta sig någonstans under hösten bör vara lätt och gå relativt fort (ingen vill spendera 2-3 timmar för att ta sig till någonstans man kommer lämna efter några timmar).
Problemet är att köra fram och tillbaka med en bil kostar både pengar och släpper ut onödigt koldioxid som bara förvärrar växthuseffekten. Det är därför som vi alla bör köpa en hopfällbar elcykel som ni kan cykla på till och från med.

Med en hopfällbar elcykel är det möjligt att ta sig långt både enkelt och relativt fort utan att släppa ut onödig koldioxid. Då elcykeln är hopfällbar är det lätt att ta med den på bussen (eller bilen) om man inte kan ta elcykeln hela vägen. Det är nästan det bästa med hopfällbara elcyklar, det bästa är förstås att elcykeln underlättar i uppförsbackar, vilket är något som alltid är välkommet.

Den hopfällbara elcykel som vi använder har en maxhastighet på 25 kilometer i timmen och klarar att köra 65 kilometer på en laddning.
Detta innebär att om man bor i Göteborg, kan man utan problem ta sig till Väröbacka i Halland med motorn på hela vägen.

När ni sedan har sparat pengar på att inte ta bilen överallt, kan ni lägga pengarna på viktigare saker, som till exempel isolera källare, så att ni har en säker plats att ställa elcyklarna under vintern.