Rejäl vinterförvaring blir min julklapp till min mc

Jag körde en BMW K100 RS i ett annat liv när jag var ung och vacker. Den var en bra vän i ur och skur och så länge jag bodde hemma fanns det ett garage att ha den i. Livet rullade på, mc’n såldes, familj bildades, barn kom och nu har de flyttat ut. Det jag aldrig trodde skulle ske, hände i somras. Jag köpte en ny BMW, samma modell, men röd istället för blå. Den har stått bra under tak men utan väggar fram till nu, men nu kommer ju vintern med kusligt snabba steg och jag vill gärna att min trotjänare skall  vara glad i mig även när våren kommer, så nu skall den in på en riktig vinterförvaring med tillhörande service.

Bra service för oss i Borås med omnejd

Först hade jag tänkt att ställa upp den på samma plats där brorsan har sin husbil, men det hade bara varit ren förvaring. Jag hittade en plats som inte bara erbjuder vinterförvaring för MC utan också ser till att serva den så att den är pigg och glad när våren kommer. Det hade kostat 1795 spänn att bara förvara den där, men med service blir det lite dyrare såklart. Jag kan välja precis vad jag vill ha gjort på min motorcykel efter vinterförvaringen och jag har fastnat för översyn av bromsar, fjädring, lufttryck och byte av alla vätskor innan jag ger mig ut fram i Maj. Jag hatar att göra allt det pillejobbet själv och är så nöjd att det kommer att vara avklarat. Räknar ju kallt med att det kommer vara allt jag behöver ha gjort innan mc’n skall in på nästa vinterförvaring. Och skulle jag ändra mig kan jag både lägga till och dra ifrån tjänster under vintern. Nu blir det 4 hjul ett tag, men som jag längtar efter nästa säsong.