Har köpt nytt från Stay Home

I början av våren började jag renovera hemma. Jag valde att göra det eftersom jag hade börjat tröttna på hur det såg ut hemma. Jag valde därför att helt göra om hemma.

Jag började med att helt byta ut alla mina möbler som jag hade. Det gjorde jag genom att möbel för möbel sälja de gamla möblerna och sedan köpa nya. Jag köpte alla möbler på Stay Home, att jag valde Stay Home eftersom de har enligt mig de bästa möblerna till det bästa priset. De är också ett företag med bas i min hemstad, det gör mig glad, då jag i och med alla köp hjälper ett företag ifrån min hemstad, hjälper jag också min hemstad och alla som bor där. Då företaget anställer många från staden får staden in skatt från deras löner, vilket stärker staden ännu mer.

Att handla från ett företag bara för att de finns i min hemstad kanske låter konstigt, men jag tycker faktiskt att alla ska handla lokalt. Om alla handlade lokalt, oavsett varor, hade vi tillsammans kunnat dra ner på alla utsläpp som alla lastbilar som fraktar varor släpper ut.

På så sätt kan vi leva i en värld som är mycket renare och mycket bättre.