Att hitta de perfekta träningstightsen

Det är verkligen inte alltid lätt det där. Man vill inte att de ska sitta för tight så man inte kan röra sig i dem, men det är nästan ännu värre att använda tights som hasar ner när man väl rör på sig. Jag tycker också längden är viktig och framför allt att man känner sig bekväm och att de inte är jobbiga att ha på sig när man ska träna. Träning är till för att fokuseras på! ICIW är ett fantastiskt träningsmärke som jag vet att många influncers idag arbetar med och därför fick jag för ett tag sedan för mig att jag skulle testa deras träningskläder. Jag såg då en tjej jag följer på tiktok som rekommenderade ett par tights som skrev köp ICIW tights från ruza.se vilket jag direkt gick in och gjorde.

Detta var min första kontakt med Ruza och framför allt ICIW. Och sedan dess har jag varit fast. Det är ett svenskt varumärke som designar och producerar högkvalitativa träningskläder för den nordiska och europeiska marknaden. Här skapas det flera olika kollektioner för att helt enkelt matcha högintensiv träning på gymmet eller på yogapasset. Man försöker med andra ord sälja träningskläder som kan nå en bred massa där plaggen är lika fantastiska oavsett. Tightsen jag köpte var klockrena och här efter har jag egentligen bara köpt mina träningskläder på ICIW.

ICIW hos RUZA

Nu kan du som sagt hitta dina favorit träningskläder hos RUZA och jag kan verkligen rekommendera dig att gå in och kika redan nu för deras fantastiska kollektioner. Dem har dessutom nu släppt padel-kläder, något som kanske inte riktigt funnits på marknaden till dam tidigare. Med andra ord riktigt coola kläder att köra padel i men samtidigt känna sig otroligt cool och riktigt sportig och funktionell.